تشریح جزییات پروژه هوشمندسازی دانشگاه‌های علوم پزشکی در گفت‌وگو با سرپرست گروه مسئولین حساب چارگون

تشریح جزییات پروژه هوشمندسازی دانشگاه‌های علوم پزشکی در گفت‌وگو با سرپرست گروه مسئولین حساب چارگون

سرپرست گروه مسئولین حساب چارگون گفت: فرآیند هوشمند‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از یکسال پیش و بنا بر درخواست وزارت بهداشت و درمان  توسط چارگون طرح‌ریزی و پیاده‌سازی شد تا امنیت و شفافیت اطلاعات را برای این مراکز به ارمغان بیاورد.

سرور رضایی در گفت‌وگو با روابط عمومی چارگون خاطر نشان کرد: به دنبال درخواست وزارت بهداشت و درمان برای ایجاد تغییرات نرم‌افزارای وهوشمندسازی سیستم منابع انسانی دیدگاه در این وزارت‌خانه و زیر مجموعه‌هایش از حدود یکسال پیش پروژه هوشمند‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کلید خورد.
وی ادامه داد: چارچوب اصلی این تغییرات برپایه رفتار هوشمندانه نرم افزار طرح ریزی گردید تا پوشش کامل و مکفی را منابع انسانی حوزه درمان در بر گیرد.
به گفته وی، تحلیلگران و کارشناسان تولید چارگون پس از ساعت‌ها بررسی و برگزاری جلسات مشترک با متخصصان این حوزه در دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت توانستند امکانات مورد نظر را پیاده سازی تست و کنترل نمایند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان، سازمان غذا و دارو و 6 دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریز،‌جندی شاپور و… از مشتریان برجسته و مهم چارگون هستند و ما همواره برای ارائه خدمات ویژه به این دوستان تلاش کرده‌ایم.
رضایی با اشاره به برگزاری سمینار فرآیند هوشمند‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تاریخ یک‌شنبه 31 اردیبهشت ماه گفت: این فرآیند در حضور مدیران و متخصصان 6 دانشگاه علوم پزرشکی، وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو برای آشنایی هرچه بیشتر آنها با تغییرات سیستم، رونمایی شد.
سرپرست گروه مسئولین حساب چارگون خاطرنشان کرد: ما از این پس آمادگی داریم تا بر اساس خواست و توان فنی هر یک از این دانشگاه‌ها و سازمان‌ها این فرآیند را برای آنها پیاده‌سازی وعملیاتی کنیم.
وی درباره مزیت‌های هوشمندسازی سیستم منابع انسانی در این مراکز و وزارت بهداشت و دریمان نیز یادآورشد: بهینه سازی فرآنیدهای منابع انسانی از مهمترین دستاورد این فرآیند است.
رضایی ادامه داد:‌ با اجرای فرآیند هوشمندسازی، اطلاعات و داده‌ها در صحت و سلامت کامل خواهند بود، محاسبات به درستی و با کیفیت پیاده‌سازی می‌شوند و امکان ارائه بهترین و دقیق‌‌ترین گزارش‌های مدیریتی برای مشتری مهیا می‌شود و مدیران می‌توانند با اتکا به این گزارشات، ‌بهترین تصمیمات را برا یآینده اتخاذ کنند.
سرپرست گروه مسئولین حساب چارگون شفافیت اطلاعات را می‌توان مهمترین دستاورد فرآیند هوشمندسازی دانست و گفت: با تنظیم و محاسبه اطلاعات بر اساس این نظام می‌توان تصمیم گیری‌های کلان را آسان و بدون ریسک اتخاذ کرد.
وی همچنین به معرفی اقدامات چارگون در حوزه BI اشاره کرد و افزود: ما معتقدیم دو سیستم‌های منابع انسانی و BI با یگدرگر مرتبط هستند و با شفافیت اطلاعات توسط نظام هوشمند می‌توان از طریق داشبوردهای اطلاعاتی، گزارش‌های خوبی را در اختیار مدیران قرار داد تا بتوانند بهترین راهبردها را برای مجموعه خود پیاده‌سازی کنند.
به گفته وی، BI در واقع نشانه‌ای از پیشگامی شرکت چارگون در حوزه آتی کشور است چراکه می‌تواند خدمتی را به سازمان های مشتری خود ارائه کند که در جهت بهبود رویه‌ها و افزایش بهره‌وری گام بردارند.
رضایی اضافه کرد: چارگون به عنوان یکی از برترین ارائه کنندگان سیستم جامع منابع انسانی و با توجه به درخواست ها و نیازهای مشتریان در حوزهBI با حساسیت ویژه‌ای به تکمیل پکیج خود اقدام کرد.
وی با بیان اینکه ما در حوزه BI با تخصص و جزیی نگری وارد شده‌ایم اظهار داشت: این محصول، اطلاعات و دیتای سازمان را به خوبی می‌شناسد، شاخص‌گذاری و سپس غربالگری می‌کند و در بستر مناسب و فنی که براساس کوچکی و بزرگی سازمان‌ها تعبیه شده است، بهترین و جزیی‌ترین گزارشات را به آنها اعلام می‌کند.
رضایی درباره امکان عملیاتی کردن فرآیند هوشمند سازی در سایر صنایع و سازمان‌های مشتری نیز گفت: انعطاف و قابلیت‌های فراوان مجموعه نرم‌افزاری دیدگاه این امکان را می‌دهد تا بدون وارد شدن آسیبی به بدنه نرم‌افزار، فرآیند هوشمندسازی آن برای همه صنایع و حوزه‌ها کاربردی شود و به بسیاری از پیش نیازها و یا نیازهای سازمان‌های مشتری پاسخ دهد.

نظرات کاربران 0 نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − هفت =